Soorten elektronische sigaretten

Een verschil tussen wegwerp e-cigs en gewone e-cigs is dat E-cigs meestal hervulbare onderdelen en cartridges gebruiken voor de e-vloeistof binnenin in plaats van wegwerp. De elektronische sigaret ook bekend als e-smoker, vape of gewoon als een e-cig. 

De elektronische sigaret heeft een batterij aangedreven verdamper en nicotine levering apparaat. Het wordt gebruikt door regelmatige rokers en occasionele gebruikers. Het gebruik van e-sigaretten is veel minder schadelijk, gezonder en veiliger dan het roken van tabak. Elektronische sigaretten stoten slechts een zeer kleine hoeveelheid giftige gassen uit. Vroeger dacht men dat elektronische sigaretten een vergissing waren vanwege de talloze gezondheidsrisico’s. Sindsdien heeft een grote hoeveelheid wetenschappelijk bewijs bewezen dat de e-sigaret veel minder schadelijk en dodelijk is dan roken. 

De disposable sigaret . Dit is een elektronische sigaret met een batterij. Hij kan tot 3 dagen meegaan bij regelmatig gebruik. Elektronische sigaretten bevatten slechts enkele ingrediënten. Deze omvatten: Nicotine, propyleenglycol en glycerol, die niet giftig zijn. Elektronische sigaretten worden ook wel Elektronische Sigaretten, E-Cigs, Smokers, Vaporizers, Vaping, Vaping Machines of Personal Vaporizers genoemd. De nicotine verdampt als gevolg van chemische reacties tussen de chemische bestanddelen van de vloeistof en de uitgeademde adem. 

De populaire disposable e-sigaret zijn gearomatiseerd met verschillende chemicaliën, die smaken produceren zoals tabak, fruit en nog veel meer zoete smaken. Met zijn eigen unieke ingrediënten, zoals propyleenglycol, glycerine en smaakstoffen.

Elektronische sigaret

tabak-vrije elektronische sigaret is ook eerst de meest populaire keuze van veel rokers zijn een toonaangevende en populaire reeks van top elektronische sigaretten. Zoals de traditionele e-cig, maar volledig niet-oplaadbaar en vervaardigd als een sigaret-achtig product met twee werkende batterijen. Met een elektrische rook komt een smaak die zoeter en meer mellow dan een typische tabak sigaret.

In Nederland is het merk e-cig een van de populairste e-sigaretten op de markt geworden. Ze zijn te vinden in verschillende winkels in het hele land.

Het merk E-cig heeft verschillende smaken.

De populairste zijn: Vanille, Appeltaart, Groene Appel, Fruity Ale, Bosbes en Banaan. Er zijn veel verschillende soorten E-sigaretten verkrijgbaar met verschillende specificaties.

De e-sigaretten kunnen in verschillende grootte, vorm en gebruik. Ze hebben verschillende capaciteiten. Het belangrijkste voordeel van de batterij is dat, in tegenstelling tot dit type traditionele sigaretten, de batterij slechts meer dan 3-4 paar realiseert bij langdurig gebruik. 

brandysmoke.nl